ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

Головна » Файли » По класах » 9 клас


Хімія 9 клас П. Попель, С. Крикля


Назва: Хімія 9 клас
Автор: П.Попель, С. Крикля
Видавництво: "Академія"
Рік видання: 2009
Кількість сторінок: 233
Формат файлу: .pdf
Розмір файлу: 25.3 mb
Мова: українська
 
Підручник виготовлений відповідно до шкільної програми з хімії для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів. Містить практичні роботи, лабораторні досліди, запитання, вправи, завдання, завдання для домашнього експерименту, додатковий матеріал для тих хто хоче знати більше, а також словник хімічних термінів і предметний покажчик.
 
Зміст
 
1 розділ. Вода. Розчини
 
§ 1. Вода
§ 2. Властивості води
§ 3. Кристалогідрати
§ 4. Розчини. Утворення розчину
Експериментуємо вдома. Тепловий ефект при розчиненні речовини у воді. Тепловий ефект при утворенні кристалогідрату
§ 5. Розчинність речовин
Експериментуємо вдома. Порівняння розчинності речовин у воді
Позаурочний експеримент. Вирощування кристалів мідного купоросу
§ 6. Кількісний склад розчину. Масова частка розчиненої речовини
П р а к т и ч н а  р о б о т а  № 1. Приготування водного розчину солі з певною масовою часткою розчиненої речовини
§ 7. Електроліти та неелектроліти
§ 8. Електролітична дисоціація
§ 9. Ступінь електролітичної дисоціації. Вода як електроліт
§ 10. Йонно-молекулярні рівняння. Реакції обміну між електролітами у розчині
Для допитливих. Гідроліз солей
П р а к т и ч н а  р о б о т а  № 2. Реакції йонного обміну в розчинах електролітів
П р а к т и ч н а  р о б о т а  № 3. Розпізнавання неорганічних сполук
 
2 розділ. Хімічні реакції
 
§ 11. Класифікація хімічних реакцій
§ 12. Окисно-відновні реакції
§ 13. Складання рівнянь окисно-відновних реакцій
§ 14. Тепловий ефект хімічної реакції
Для допитливих. Калорійність харчових продуктів
§ 15. Швидкість хімічної реакції
Для допитливих. Про умови зберігання харчових продуктів
 
 
3 розділ. Найважливіші органічні сполуки
 
§ 16. Органічні сполуки. Органічна хімія
 
Вуглеводні
§ 17. Метан
На дозвіллі. Виготовлення масштабної моделі молекули метану
§ 18. Гомологи метану (алкани)
Для допитливих. Ізомерія
На дозвіллі. Виготовлення масштабних моделей молекул етану і пропану
§ 19. Властивості та застосування алканів
§ 20. Етилен
На дозвіллі. Виготовлення масштабної моделі молекули етилену
§ 21. Поліетилен
Для допитливих. Тефлон. Пластмаси
§ 22. Ацетилен
На дозвіллі. Виготовлення масштабної моделі молекули ацетилену
§ 23. Співвідношення об’ємів газів у хімічних реакціях
 
Оксигеновмісні органічні сполуки
§ 24. Cпирти. Метанол і етанол
§ 25. Гліцерин
§ 26. Карбонові кислоти
§ 27. Оцтова кислота
П р а к т и ч н а  р о б о т а  № 4. Властивості оцтової кислоти
§ 28. Жири
§ 29. Вуглеводи. Глюкоза
Для допитливих. Фруктоза
§ 30. Сахароза
§ 31. Крохмаль. Целюлоза
Експериментуємо вдома. Виявлення крохмалю в харчових продуктах. Вилучення крохмалю з картоплі
П р а к т и ч н а  р о б о т а  № 5. Розпізнавання оксигеновмісних органічних сполук
 
Нітрогеновмісні органічні сполуки
§ 32. Аміни. Метиламін
§ 33. Амінокислоти. Амінооцтова кислота
§ 34. Білки
Експериментуємо вдома. Приготування розчину білка. Вивчення властивостей білка
§ 35. Нуклеїнові кислоти
§ 36. Фізіологічно активні речовини
§ 37. Хімія і прогрес людства
 
Відповіді до задач і вправ
 
Словничок термінів
 
Предметний покажчик
 
Література для учнів
Всього коментарів: 1
Добринський Роман пише: | 28.11.2012 | 15:39:43 ( E-mail ) #1 Сторінка з коментарем Спам
Аватар відсутній smile
Подобається | 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі!!!
[ Зареєструватися | Увійти ]

Пошук


Профіль

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика



    Онлайн всього: 4
    Гостей: 4
    Користувачів: 0
 
Наша група в ВКонтакті