ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Як створити групу на facebook?
Victor_PasykДата: Вівторок, 01.05.2012, 16:33:52 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Статус: Offline
Як створити групу на facebook? Звичайно не думав, що мені доведеться писати цю статтю, так як нічого простіше просто немає, проте гуляючи по інтернету я таки побачив такі питання.

Під вашим меню (у лівій частині екрану) ви знайдете напис створити групу. Натискайте на неї і вам буде запропоновано написати назву групи, потім тип (закритий, відкритий або прихований).

Звичайно даний вид групи відрізняється від ВКонтакте, тому доведеться ще освоюватися і звикати. Ви можете додавати посилання (до речі вони будуть відображатися, як в контакті, тобто при наведенні курсору на посилання, з'явиться зображення сайту і його короткий опис.

"Фотографія" і "відео" практично те ж саме. Пояснювати я вважаю тут нічого не потрібно. Є можливість вкласти фотки або відео.

Захід ніж те схоже на зустрічі, але тільки ці зустрічі створюються в самій групі.

Ви призначаєте дату, назву, місце зустрічі та опис. Однак після створення заходи, вона з групою розділяються, тобто виходять як дві різні сторінки.

Доки означає документ. Вона не сильно відрізняється від звичайних повідомлень, тому вдаватися до неї часто не варто.
І нарешті "повідомлення", яка знадобиться вам найбільше. Повідомлення схоже на мікроблог в контакті. Ви пишіть свій текст в групі, а люди можуть коментувати, а так само відзначати "мені подобається".

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук

Профіль

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика

Наша група в ВКонтакті