ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Після тестування учасники ЗНО можуть отримати тестовий зошит
Після тестування учасники ЗНО можуть отримати тестовий зошит
Victor_PasykДата: Середа, 05.06.2013, 20:35:06 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Повідомлень: 226
Статус: Offline
Після тестування учасники ЗНО можуть отримати тестовий зошит

Тестовий зошит надасть можливість порівняти правильні відповіді на завдання тесту, що оголошуються наступного дня після тестування, з власними відповідями наданими під час виконання тесту
В Україні продовжується проведення зовнішнього незалежного оцінювання. У середу та четвер учасники тестування складатимуть тест ЗНО з української мови і літератури, результати якого є необхідними для вступу до всіх вищих навчальних закладів країни.

Враховуючі те, що порядком проведення ЗНО передбачена можливість отримання власного зошита із тестовими завданнями, радимо учасникам тестувань скористатися наданою можливістю.

Отримання тестового зошита після участі у тестуванні надасть учасникам ЗНО можливість порівняти правильні відповіді на завдання тесту, що оголошуються наступного дня після тестування, з власними відповідями наданими під час виконання тесту.

Після цього учасник тестування може обчислити свій тестовий бал, який є арифметичною сумою балів, отриманих за виконання кожного завдання тесту.

Отримати тестовий зошит із власними записами абітурієнти мають право протягом 30 хвилин після завершення тестування в аудиторії, де проходили тестування.

Як відомо, офіційне оголошення результатів зовнішнього оцінювання 2013 року відбуватиметься у період з 18 червня до 7 липня та буде здійснюватися шляхом їх розміщення на інформаційних сторінках абітурієнтів.

Про дати офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з кожного тестового предмета буде повідомлено додатково. В Українському центрі оцінювання якості освіти обіцяють оприлюднити результати тестувань з основних предметів до 1 липня, коли вищі навчальні заклади розпочнуть прийом вступних документів від абітурієнтів.
 
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Після тестування учасники ЗНО можуть отримати тестовий зошит
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук


Профіль

    Логін:
    Пароль:

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика


 
Наша група в ВКонтакті