ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Барахолка » QIWI Гаманець + WebMoney пов'язуємо рахунки
QIWI Гаманець + WebMoney пов'язуємо рахунки
Victor_PasykДата: Понеділок, 25.06.2012, 20:03:54 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Повідомлень: 226
Статус: Offline


Тепер ви можете прив'язати ваш QIWI Гаманець до рублевому гаманцю WebMoney, щоб переводити гроші між QIWI і WM в ту і в іншу сторону. Також ви можете оплачувати товари і послуги QIWI Гаманця засобами зі свого WebMoney гаманця. Комісія за оплату і переклад - 3%.

Ви можете прив'язати кілька рублевих WebMoney гаманців до свого QIWI Гаманця. У цьому випадку на сторінці управління пов'язаними рахунками будуть відображатися всі прив'язані WM гаманці, а при здійсненні переказу або оплати ви зможете вибрати зручний вам WM гаманець.

УВАГА! Потрібен початковий або персональний атестат!


Щоб перевести гроші в QIWI Гаманець або в гаманець WebMoney потрібно зайти на сторінку управління пов'язаними рахунками і вибрати потрібне вам дію: переказ грошей з QIWI Гаманця в WebMoney або переказ грошей з WebMoney в QIWI Гаманець.

Детальна інструкція:


Щоб прив'язати QIWI Гаманець до гаманця WebMoney, авторизуйтеся на сайті w.qiwi.ru, у правому стовпчику знизу знайдіть блок WebMoney і натисніть на посилання «Прив'язати»

Ви потрапите на інформаційну сторінку про послугу. Натисніть на синю кнопку «Прив'язати WebMoney»

Заповніть анкету. Всі ваші особисті дані повинні строго відповідати даним, зазначеним при реєстрації гаманця WebMoney:

Натисніть на синю кнопку «Прив'язати». Ви побачите вікно з посиланням і короткими інструкціями. Перейдіть по посиланню на сайт WebMoney.

Увійдіть у свій WM гаманець:

Ви бачите пов'язані рахунки QIWI - WM. Вони зображені у вигляді прямокутника. Поки прив'язка не підтверджена, прямокутник - сірого кольору. Натисніть на посилання «Підтвердити прикріплення»

В SMS ви отримаєте контрольний код. Вкажіть цей код і виберіть ліміт перекладів: розмір ліміту і термін. Натисніть «Продовжити»

Тепер потрібно підтвердити довіру до сервісу WebMoney. Прямокутник, що відображає пов'язані рахунки став зеленим. Внизу прямокутника з'явилася кругла кнопка з буквою «S». Натисніть на цю кнопку:

Підтвердіть свою довіру до сервісу:

Натисніть «Згоден»

Ви підтвердили прив'язку гаманців на сайті WebMoney:

Тепер потрібно підтвердити прив'язку гаманців на сайті QIWI Гаманця. Увійдіть в розділ «Налаштування» - «Зовнішні рахунки». Поставте галочку, щоб дозволити операції з Гаманцем в інтерфейсі WebMoney:

Тепер ваш QIWI Гаманець прив'язаний до гаманця WebMoney. Ви можете переводити гроші з QIWI Гаманця в гаманець WebMoney, а також з гаманця WebMoney в QIWI Гаманець. Ви можете оплачувати товари і послуги QIWI Гаманця засобами зі свого гаманця WebMoney. Комісія за оплату і переклад - 3%.

Щоб перевести гроші в QIWI Гаманець або в гаманець WebMoney, зайдіть на сторінку управління пов'язаними рахунками. Для цього вам потрібен блок WebMoney, розташований в правому стовпчику внизу. Там відображається номер прив'язаного гаманця WM, стан рахунку і є посилання на розділ управління пов'язаними рахунками. Пройдіть за цим посиланням:

Виберіть потрібно вам дію: переказ грошей з QIWI Гаманця в WebMoney або переказ грошей з WebMoney в QIWI Гаманець

Ви можете прив'язати кілька WebMoney гаманців до свого QIWI Гаманця. У цьому випадку на сторінці управління рахунками будуть відображатися всі прив'язані WM гаманці, а при здійсненні переказу або оплати ви зможете вибрати зручний вам WM гаманець.

Щоб перевести гроші в WebMoney, заповніть форму. У списку оберіть WM гаманець, в який ви хочете перевести гроші з QIWI Гаманця. Вкажіть суму та коментар, щоб потім у «Звітах» вам було простіше ідентифікувати цей платіж:

Щоб перевести гроші в QIWI Гаманець, заповніть форму:

 
Форум » Різне » Барахолка » QIWI Гаманець + WebMoney пов'язуємо рахунки
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук


Профіль

    Логін:
    Пароль:

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика


 
Наша група в ВКонтакті