ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Новий рівень бізнес-освіти з IBS «NIKLAND»
Новий рівень бізнес-освіти з IBS «NIKLAND»
Victor_PasykДата: Середа, 05.06.2013, 20:47:00 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Повідомлень: 226
Статус: Offline
Новий рівень бізнес-освіти з IBS «NIKLAND»

Діловий сектор усе більше відчуває необхідність у професійних кадрах
Ринок бізнес-освіти в Україні набирає обертів, особливо останні кілька років. Український бізнес поступово виходить на європейський та міжнародний рівень, усе більш упевнено заявляючи про свою конкурентоспроможність, стабільність і вміння вести партнерські відносини за міжнародними стандартами. Відповідно, діловий сектор усе більше відчуває необхідність у професійно підкованих, відповідальних і сертифікованих/дипломованих кадрах.

Наближається літній сезон – пора відпусток і канікул, традиційно найменш активна для освітніх установ та їх студентів. Але, як кажуть, «готуй сані влітку». Успішні та проактивні фахівці намагаються поєднувати приємне з корисним і встигають під час літнього міжсезоння не тільки відпочити, а й ретельно спланувати свою освіту і роботу наперед. Міжнародна школа «NIKLAND» не виняток, тому ми вже зараз готові запропонувати управлінцям з України та СНД безліч сертифікаційних і МВА-програм, які стартують у вересні 2013 року, і з якими можна ознайомитись і внести у свій розклад на осінь вже сьогодні.

«Осінній врожай» бізнес-школи представлений трьома сертифікаційними програмами і двома програмами МВА. Сертифікаційні програми акредитовані професійними міжнародними організаціями та асоціаціями, а американський диплом (Double Degree Program) визнаний роботодавцями в усьому світі.

Подвійний диплом МВА – це програма подвійного диплому (Double Degree Program), створена в рамках стратегічного партнерства UNVA (The University of Northern Virginia) та Міжнародної бізнес школи IBS «NIKLAND». 12 червня 2013 року о 19:00 IBS «NIKLAND» проведе презентацію цієї MBA програми – «Майстер бізнес-адміністрування». Детальніше про зміст програми та умови прийому можна прочитати за посиланням http://www.nikland.com.ua/ru/international-programs/.

MBA в галузі управління неприбутковими організаціями – це програма, покликана підготувати професіоналів для неприбуткових організацій, які володіють ефективними методами оперативного та стратегічного управління НГО. Більш детальну інформацію про зміст програми, умови прийому, викладачів та гранти на навчання ви можете дізнатися за посиланням http://www.nikland.com.ua/ru/mba_ngo/.

Програми МВА (Майстер бізнес-адміністрування) «NIKLAND» заслуговують окремої уваги бізнес-сектору, оскільки дають широкі можливості для отримання різносторонньої та інтерактивної освіти. Ці програми вперше представлені в Україні. Дипломи МВА дають свободу для кар'єрного зростання, не обмежуючись межами нашої країни.

Підготовка до складання іспиту з ризик-сертифікації для банків (GARP). Міжнародна бізнес школа «NIKLAND» є акредитованим місцевим партнером програми «Ризик-сертифікації» (RCP) в Україні. Програма розроблена Всесвітньою асоціацією професіоналів у галузі управління ризиками (Global Association of Risk Professionals, GARP) і Міжнародною фінансовою корпорацією (International Financial Corporation, IFC) з метою сприяння розвитку ринку стресових активів і націлена на покращення здатності банківських фахівців розуміти та керувати ризиками. Більш детально про програму можна дізнатись за посиланням http://www.nikland.com.ua/ru/certification-program/GARP/.

Управлінський облік (IAB) – програма, розроблена Міжнародною асоціацією бухгалтерів (International Association of Book-keepers). Детальніше про неї можна прочитати за посиланням http://www.nikland.com.ua/ru/certification-program/upravlen-uchet/.

Сертифікація бухгалтерів CAP/CIPA – це єдина всеосяжна російськомовна програма міжнародної сертифікації професійних бухгалтерів. Більш детальну інформацію про програму можна отримати за посиланням http://www.nikland.com.ua/ru/certification-program/cap-cipa/.

Диплом АССА з міжнародної фінансової звітності (АССА ДипІФР-рос.). Детальніше про програму можна дізнатись на сторінці http://www.nikland.com.ua/ru/certification-program/acca/.

Отже, залишається тільки зробити остаточний вибір – пасивний літній відпочинок, повернення у звичне робоче русло восени, або незабутнє літо й упевненість у плідній осені, що принесе безліч нових можливостей для кар'єрного та особистісного зростання. IBS «NIKLAND» відкриває такі можливості, і ваш обов'язок – скористатись ними. Адже важливо не те, що нам дано, а те, як ми використовуємо це.

Девіз Міжнародної бізнес школи «NIKLAND» звучить як «Necessary Investment in Knowledge». Інвестуйте у своє майбутнє вже сьогодні, адже інвестиції у знання вигідні в усі часи!

Поставити запитання та зареєструватись для проходження програм ви можете за телефоном: (044) 461-97-27 або e-mail: osvita@nikland.com.ua (Олена Мільковська).
 
IVAN56783Дата: Понеділок, 05.12.2016, 19:12:26 | Повідомлення # 2
Користувач
Група: Заблокований
Повідомлень: 3
Статус: Offline
cool
 
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Новий рівень бізнес-освіти з IBS «NIKLAND»
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук


Профіль

    Логін:
    Пароль:

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика


 
Наша група в ВКонтакті