ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Завершено першу сесію ЗНО з української мови і літератури
Завершено першу сесію ЗНО з української мови і літератури
Victor_PasykДата: Середа, 05.06.2013, 20:43:59 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Повідомлень: 226
Статус: Offline
Завершено першу сесію ЗНО з української мови і літератури

Учасники першої сесії зовнішнього оцінювання з української мови і літератури взяли участь у тестуванні, правильні відповіді на завдання тесту першої сесії будуть опубліковані 6 червня
Для участі у ЗНО з української мови і літератури зареєстровано понад 315 тисяч абітурієнтів, які складають тести впродовж двох днів - перша та друга сесії. За інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у перший сесії тестування взяли 92 % зареєстрованих учасників.

Протягом 180 хвилин учасникам ЗНО з української мови і літератури необхідно було розв’язати 61 тестове завдання, останнє з яких передбачало створення власного висловлювання на запропоновану тему. За умови правильного виконання усіх завдань учасники зможуть отримати 107 тестових балів. Власне висловлювання оцінюватиметься від 0 до 20 тестових балів.

Після визначення тестового бала кожного абітурієнта за наслідками виконання тесту, отриманий результат буде конвертовано у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів, що буде вказувати на місце результату абітурієнта серед результатів інших учасників першої сесії ЗНО з української мови і літератури.

Офіційне оголошення результатів тестування відбудеться після перевірки всіх тестових робіт учасників. Оскільки бланки відповідей з власним висловлюванням перевірятимуться екзаменаторами, визначення результатів учасника тестування з української мови та літератури вимагає більшого часу, ніж перевірка звичайного тесту. Про дату оголошення результатів зовнішнього оцінювання з української мови і літератури буде повідомлено додатково.

Правильні відповіді на завдання тесту першої сесії ЗНО з української мови і літератури будуть опубліковані у четвер 6 червня.

З метою приблизного розрахунку отриманого результату тестування з української мови і літератури, учасники ЗНО можуть скористатися орієнтовною методикою розрахунку та орієнтовно обчислити власний бал ЗНО за 200-бальною шкалою минулого року.

6 червня відбудеться друга сесія зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень з української мови і літератури. Початок тестування об 11.00, допуск на пункти тестування триватиме до 10.50. Для підготовки до тестування ознайомтеся з алгоритмом написання, методичними порадами та критеріями оцінювання власного висловлювання, а також іншими особливостями тесту ЗНО з української мови і літератури у 2013 році.
 
Форум » Учительська - форум вчителів і для вчителів » Новини та події в освітній сфері » Завершено першу сесію ЗНО з української мови і літератури
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук


Профіль

    Логін:
    Пароль:

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика


 
Наша група в ВКонтакті