ДПА-2017

Порада

- Багато качаєш?

- Рекомендуємо зареєструватись! Зареєстровані користувачі качають по прямих посиланнях!

[ Свіжі повідомлення | Учасники | Правила форуму | Пошук | RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Різне » Барахолка » Як навчитися танцювати вальс? (інструкція)
Як навчитися танцювати вальс?
Victor_PasykДата: Понеділок, 17.06.2013, 22:20:16 | Повідомлення # 1
Активіст
Група: Адміністратор
Повідомлень: 226
Статус: Offline
Як навчитися танцювати вальс?
Інструкція

Уявіть собі квадрат. Ось з цього квадрату під час навчання і потрібно буде ковзати в ритмі вальсу. Це пізніше, коли вже оволодієте основними принципами танцю, можна буде обертатися, а на початковому етапі постарайтеся рухатися по квадрату.
Основний крок вальсу - приставний. Він простий у виконанні: раз-два-три, раз-два-три. Раз - правою ногою крок вперед, два - ліву ногу приставляємо і на місці, три - знову права нога - на місці. При русі назад: раз - ліва нога, два - приставляємо праву, і на місці. Три - ліва на місці. Чим частіше ви будете повторювати ці рухи, тим краще буде виходити. Запам'ятайте: тільки перший крок - великий, другий і третій - маленькі, ледь помітні.
 Всі рухи вальсу виконуються плавно, кроки ковзні, легені, в завершенні піднімаємося на полупальци і знову опускаємося. На початку коліна злегка зігнуті, потім відбувається легке випрямлення.
При русі назад ліву ногу потрібно відводити точним рухом назад. 
Спочатку ковзаємо подушечкою ноги, далі переходимо на носок, знову подушечкою і на всю ступню.
Рух в танці йде проти годинникової стрілки, починається з правої ноги - вперед і закінчується лівої - назад.
Чоловік кладе в танці ліву руку на талію дами, правою бере її за руку. Дівчина кладе красиво руку на плече чоловіка. Руки повинні бути легкі, напівзігнуті, не напружені. Обов'язково тримайте прямо спину і посміхайтеся. 
Тренуючись кожен день, ви з легкістю опануєте мистецтвом вальсу і ще не раз здивуєте друзів і гостей на святі, виконуючи цей чудовий танець.

Стойка. Партнери повинні стикатися тілами. А саме, своїми центрами. Самий щільний контакт знаходиться в області живота. Встаньте один до одного максимально близько. Партнерка повинна стояти з невеликим зміщенням. Якщо подумки розділити тіло партнера на половинки, на праву і на ліву, то партнерка повинна знаходитися на правій стороні партнера. Коліна трохи зігнуті, але не сильно. Тепер поговоримо трошки про наших руках, щоб навчитися танцювати вальс. Права рука партнера підтримує ліву лопатку партнерки. Партнер кладе руку на лопатку і підтримує спину партнерки. Не потрібно притягувати тіло партнерки до себе, так як це неправильно. Досить просто тримати руку в тонусі і давати свободу рухам партнерки. В ідеалі, ліва рука партнера становить єдину лінію з плечем. Тобто руку треба підняти до такого ступеня, щоб вона була на рівні плеча. Природно, рука зігнута в лікті. Ліва рука партнерки не лягає всією вагою на руку партнера. Це неправильно. Партнер веде партнерку, а не носить її. Партнерка повинна тримати руку своїми м’язами. Рука тримається за середину плеча партнера. Вище ліктя, але нижче плеча. Не потрібно чіплятися в партнера, потрібно просто тримати руку в тонусі.

Тепер поговоримо про інші руках. Партнер тримає свою ліву руку також на рівні плеча. Таким чином, ми отримаємо дуже красиву і розтягнуту позицію в парі. Ліва рука зігнута в лікті і тримає кисть партнерки. Партнерка тримає кисть партнера. Її рука також становить єдину лінію з її плечем. В результаті ми отримуємо замкнуту систему, яка повинна бути досить жорсткою, але не затиснутою. Це верхня частина. Тепер розглянемо що потрібно робити ногами.

У будь-якому танці важливий рахунок і ритм. Це дозволить добре танцювати вальс. Вальс слід вважати по три удари в такті. Тобто «раз-два-три», «раз-два-три». Далі будемо використовувати цей принцип. Спробуємо станцювати рух під назвою «малий квадрат». Партія партнера така. На рахунок раз зробіть крок вперед з правої ноги. На два приставте до правої ноги ліву і підніміться на шкарпетки (не розгинайте коліна до кінця, тому що можна впасти). Рух другої ноги до першої та підйом на шкарпетки відбувається одночасно. На рахунок три опуститеся на початковий рівень. Дві ноги разом. Це перша частина руху. Далі. На рахунок раз зробіть крок лівою ногою точно в сторону. В ліву, зрозуміло. На рахунок два підтягніть другу ногу і підніміться на шкарпетки. Все це разом. І на рахунок три опуститеся вниз. Ноги разом. Третя частина. Зробіть лівою ногою крок назад на рахунок раз. На рахунок два підтягніть праву ногу і підніміться на шкарпетки. Робіть це разом. Опустіться вниз на рахунок три. Ноги разом. І остання частина руху. Зробіть крок точно в бік правою ногою на рахунок раз. Підтягніть ліву ногу і підніміться на шкарпетки. Робіть це разом. Опустіться на початковий рівень. Ноги разом.

Партія партнерки в точності повторює партію партнера. Єдина різниця — партнерка починає рух назад з лівої ноги. Тобто вона починає танцювати малий квадрат з третьої частини руху. Всі рекомендації по виконанню також підходять і партнерки. Це дозволить вам навчитися танцювати вальс.

Спробуйте станцювати це спочатку роздільно. Потім разом.

Щоб дійсно навчитися танцювати вальс, потрібно піти до тренера. Так як матеріали цієї статті повинні бути підкріплені і зоровими образами.
 
РомашаДата: П'ятниця, 12.07.2013, 22:37:20 | Повідомлення # 2
Користувач
Група: Користувачі
Повідомлень: 2
Статус: Offline
Дякую, але ця - http://superschool.com.ua/forum/23-142-1 інструкція краща!
 
Форум » Різне » Барахолка » Як навчитися танцювати вальс? (інструкція)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Пошук


Профіль

    Логін:
    Пароль:

По класах

Бібліотека учня

Читай українською!

Статистика


 
Наша група в ВКонтакті